Over ons

Maak kennis met Spatlappen.nl

Spatlappen.nl is al jaren de specialist in het leveren van spatlappen op maat. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn truck of aanhanger kan personaliseren. Daarom zijn we met Spatlappen.nl begonnen als onderdeel van het bedrijf Van Beuzekom International. Wij leveren maatwerk spatlappen, al vanaf 1 stuks. Een spatlap krijgt heel wat te verduren. Dat is waarom we sterke, kwalitatieve spatlappen maken.

Onze spatlappen zijn van 100% rubber en hebben een dikte (ca 5cm). Verder zijn ze voorzien van een extra verstevigingsrand en kun je kiezen uit levering met of zonder aluminium montagestrip.

 

Dit is waarom transportbedrijven kiezen voor Spatlappen.nl

Grootste spatlappen leverancier van Nederland

Uw eigen ontwerp, op maat gemaakt

Scherpe prijs garantie

Te bestellen per stuk

Eenvoudig en direct te monteren

In 5 stappen je eigen spatlap

Maak of upload je ontwerp

Eerst kun je in onze shop kiezen welke spatlap je wilt laten bedrukken. Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je zelf je spatlap ontwerpen of uploaden. Als je het ontwerp ook wilt laten doen, vraag dan hier ontwerphulp aan. Afwijkende maten zijn ook mogelijk. 

Bestellen

Zodra jouw ontwerp klaar is, kun je de bestelling plaatsen. Na betaling ontvangen wij je order en ontwerp. 

Ontwerp wordt beoordeeld

Voordat je ontwerp naar de productie gaat voeren we zelf altijd nog een technische controle uit. Daarbij kijken we of er geen fouten in het ontwerp zitten waardoor het niet goed geproduceerd kan worden.

Ontwerp in productie

Als de controle is geslaagd dan wordt het ontwerp naar de productie gestuurd. Hier wordt ook nog een technische controle gedaan. Je spatlap wordt op maat gemaakt en goed ingepakt.

Binnen ca 10 weken geleverd

Als de bestelling klaar is, dan zal onze koerier de bestelling bezorgen op het door jou opgegeven adres. Afhalen kan natuurlijk ook. 

Kom in contact met ons

Aanmeldformulier homepagina

© 2021 - Spatlappen voor je vrachtwagen - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Wijzig uw voorkeuren - Algemene voorwaarden